Τι είναι το PreliumTrader;

  • Δυνατότητα συναλλαγών σε 29 Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο και σε περισσότερα από 23,000 χρηματοοικονομικά προϊόντα.
  • Όλα τα προϊόντα σε μία live πλατφόρμα συναλλαγών.
  • Δυνατότητα παροχής της πλατφόρμας στους επενδυτές απευθείας από την ιστοσελίδα της Prelium.
  • Διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας σε ρευστές αγορές.
  • Ένας λογαριασμός περιθωρίου για όλες τις κατηγορίες επενδύσεων.
  • Απευθείας παρακολούθηση της κίνησης του λογαριασμού σας.
  • Υποστήριξη από το ελληνόφωνο γραφείο συναλλαγών της Prelium από τις 9:30πμ έως 11:00μμ
  • Απλή διαδικασία ανοίγματος κωδικού με μια επίσκεψη στα γραφεία μας.
  • Καθημερινή επικοινωνία υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό.

Αναγνωρίζετε επενδυτικές ευκαιρίες στα Διεθνή Χρηματιστήρια; Γνωρίζετε πως μπορείτε να επενδύσετε και στην άνοδο και στην κάθοδο χρηματιστηριακών προϊόντων; Η Prelium Investment Services ΑΕΠΕΥ αναγνωρίζει τις ανάγκες σας και σας προσφέρει την μοναδική πλατφόρμα PreliumTrader με την οποία μπορείτε να εισέλθετε στον κόσμο των πιο ρευστών αγορών, των Διεθνών Αγορών! Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια ανά τον κόσμο με την πλατφόρμα PreliumTrader και την εκπαίδευση από τον δικό σας Σύμβουλο Διεθνών Αγορών.

 

Αναζητώντας πάντα ευκαιρίες στις διεθνείς αγορές, η Prelium Investment Services ΑΕΠΕΥ, δημιούργησε την πλατφόρμα PreliumTrader, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο, απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο επενδυτή που επιθυμεί να διευρύνει τους επενδυτικούς του ορίζοντες πέρα από το ελληνικό χρηματιστήριο. Με γνώμονα τις ανάγκες του πιο απλού έως του πιο έμπειρου επενδυτή, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις αγορές του εξωτερικού και σε μια πληθώρα χρηματιστηριακών προϊόντων. Δοκιμάστε δωρεάν ένα demo της PreliumTrader πατώντας εδώ.

 

Φυσικά όμως η πλατφόρμα αποτελεί απλά ένα εργαλείο. Στην Prelium φιλοσοφία παραμένει μία. Να αναγνωρίζονται οι εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε επενδυτή και φυσικά να ικανοποιούνται στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Γι’ αυτό και η Prelium στοχεύει στο να αποκτήσετε τον προσωπικό σας σύμβουλο Ξένων Αγορών.

 

Ο Σύμβουλός Ξένων Αγορών θα είναι αυτός που θα κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας, θα συζητήσει μαζί σας τους στόχους σας, θα σας εξηγήσει τις ευκαιρίες των Ξένων Αγορών και φυσικά θα σας μυήσει σε αυτές. Με μια επίσκεψη στα γραφεία μας μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν χρηματιστηριακό κωδικό, την βραβευμένη πλατφόρμα PreliumTrader και φυσικά να γνωρίσετε τους έμπειρους και πιστοποιημένους οικονομολόγους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που στελεχώνει μόνο για εσάς η Prelium Investment Services ΑΕΠΕΥ.

 

Αποκτήστε την έκδοση της πλατφόρμας PreliumTrader που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

PreliumTrader

Εγκατάσταση του PreliumTrader στον υπολογιστή σας. Έκδοση για τα Windows

Λήψη PreliumTrader

Web PreliumTrader

Βρίσκεστε σε άλλον υπολογιστή όπου δεν έχει εγκατασταθεί το PreliumTrader και θέλετε να παρακολουθήσετε το χαρτοφυλάκιό σας; Με τον Web PreliumTrader έχετε τη δυνατότητα εισόδου στο λογαριασμό σας και τη διενέργεια συναλλαγών σε αυτόν απλά με την χρήση του Internet.

Συνδεθείτε στο Web PreliumTrader

Mobile PreliumTrader

Κάντε σύνδεση στο Mobile PreliumTrader για να παρακολουθείτε την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου σας από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

          btn app apple                       btn app google           

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο στην εφαρμογή ZTrade™


Για την λήψη του Android app Prelium on line κάντε click εδώ.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο σας στο
Web PreliumTrader


Για την λήψη της πλατφόρμας, κάντε click εδώ.


Για την είσοδο σας στο Mobile PreliumTrader κάντε click εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για το Prelium (LF) Total Return Fund